Konferens

Låt nästa konferens bli avslappnad och naturnära, kombinera bekvämt boende med god mat och roliga aktiviteter i magisk miljö. Klicka här för att se en film som en av våra grupper har gjort om sin konferens här.

Pris per dygn med helpension: 1195 kr 

Pris för dagkonferens: 349 kr 

Minimidebitering 10 personer, maxantal bäddar inomhus 45 med ytterligare 32 bäddar i vildmarkscampen. Stora och små möteslokaler, kostnaden för lokaler ingår i priserna ovan.

Beroende på hur många ni är finns det olika boendemöjligheter. Varje arrangemang skräddarsys för just er utifrån era förutsättningar och behov. Slå en signal eller skicka ett e-mail för kontakt. Vi har arbetat med företagsarrangemang i slott och koja i över 15 år och har en del erfarenheter att dela med oss av. 

Ösjönäs lämpar sig särskilt väl om du är intresserad av att ta med din arbetsgrupp ut i skog och mark. 
Förutom de förutsättningar som Tiveden bjuder på har vi en rad spännande aktiviteter att ägna sig åt. Allt ifrån femkamper, expeditioner och lekfulla lagaktiviteter till mer processinriktad teambuilding där gruppmedlemmarna får med sig en grundläggande förståelse för vad som händer i grupper och hur man t ex kan arbeta med sin 

kommunikation och effektivitet.

På Ösjönäs kan du njuta av Tiveden till fots, till häst, på cykel eller i kanot/kajak (vi både hyr ut och guidar).

Du kan också komma hit för att bara ta det lugnt, äta gott, bada bastu och bada i de vedeldade poolerna. Njut av storlommens rop, starta dagen med Qi Gong eller yoga. Ösjönäs passar också för de riktigt stora festerna

.